ROKOVO 2019. Caffe bar Classic iz Gornjeg Bazja osvojio turnir “4 kafića” u organizaciji DPH Virovitica

U okviru obilježavanja Dana grada Virovitice i manifestacije Rokovo 2019. predstavilo se i Društvo prijatelja Hajduka Virovitica, koje trenutno broji više od 250 članova.

Na igralištu s umjetnom travom na Sportsko-rekreacijskom centru Vegeška organizirali su, sada već četvrti, tradicionalni malonogometni turnir “4 kafića” te druženje za sve sudionike i članove uz paprikaš i roštilj. Društvo prijatelja Hajduka ovom se prilikom zahvaljuje svim ekipama koje su bile dio ove lijepe manifestacije, sudcu Toniju Resleru i svim sponzorima.

Prvo mjesto osvojila je ekipa Caffe bar “Classic” iz Gornjeg Bazja, koja je u finalu bila bolja od Caffe bara “Cortina” iz Gradine rezultatom 4:1. Dva pogotka za pobjedničku momčad postigao je Draganić, dok su po jednog dodali Radović i Iličić.

U utakmici za treće mjesto Caffe bar “Kod Franje” iz Grubišnog Polja bio je bolji od Caffe bara “Vegeška” rezultatom 5:3.

Medalje i pehare najboljima uručili su predsjednik i počasni predsjednik Društva prijatelja Hajduka Virovitica Krešimir Adamović i Zvonimir Blažević. (www.icv.hr, ts, DPH Virovitica, foto: I. Bedeković)

Skip to content