ROKOVO 2018: U srijedu, 15. kolovoza nastupa jedan od najpopularnijih domaćih rock bendova – Opća opasnost

Večeras, 15. kolovoza na glavnu pozornicu Rokova dolazi jedan od najpopularnijih domaćih rock bendova – Opća opasnost. U sklopu obilježavanja Dana grada Virovitice ovi miljenici publike za Virovitičane i njihove goste otpjevat će brojne hitove, među kojima su „Jednom kad noć”, “Mjesečar”, “Pobjeg’o sam”, “Nenapisana stranica”, “Tvoje ime čuvam”, “Uzalud sunce sja”…

Ovaj popularni bend, koji su osnovali su dvojica mladih Županjaca, Slaven Živanović – Žiža i Pero Galić 1992. godine, prepoznaje kako njihova publika diše i stoga u vrhunski provod ne sumnjamo.

Publiku će za nastup Opće opasnosti zagrijati virovitička rock grupa Epitaf koja je najavila izvrstan repertoar iz domene “old school” rock’n’rolla. Sigurni smo da će ljubitelji dobre glazbe uživati u poznatim hitovima i obradama nekih od najpopularnijih rock uspješnica u izvedbi ovog popularnog virovitičkog benda. Epitaf nastupa od 20 sati, a u 22 kreće Opća opasnost. Vidimo se u središtu Virovitice! (virovitica.hr, icv.hr; fotografija: Facebook)

Epitaf

Skip to content