ROKOVO 2018. – Uz grupu Vatra i Vatromet Grad Virovitica proslavio 784. rođendan

U susret 20 godina karijere Vatre, koje će proslaviti sljedeće godine, ova virovitička grupa povodom proslave Dana svoga grada nastupila je „kod kuće“. Za ovu prigodu „vatreni“ su napravili presjek karijere koji obuhvaća najveće hitove od njihovog 1. pa do 10. albuma koji će izaći u travnju iduće godine. Uz hitove poput Tanga, Bilo je dobro dok je trajalo i drugih, s glavne rokovske pozornice čule su se i pjesme s novog albuma – Sekvoje i Nama se nikud ne žuri, koja se već četiri mjeseca nalazi na prvom mjestu Top ljestvice.

Domaći bend došla je slušati i podržati brojna publika, koja je s „vatrenima“ pjevala i slavila ovaj poseban koncert. Iako „vatreni“ kažu da doma uvijek imaju najveću tremu, to se nije osjetilo na njihovom električnom koncertu koji su začinili s nekoliko akustičnih pjesama.

– Pred svaki koncert imam tremu, ali kada sam doma to je neka posebna trema jer dobar dio ljudi koji dođe na koncert zna nas od samih naših početaka – rekao je Dečak, te objasnio da su ovdje odrasli, napisali dobar dio svojih pjesama, stvorili bend i zbog toga je drugačije nastupati u na ovoj pozornici, a osobito za rođendan svoga grada.

Bilo je vatreno u svakom smislu te riječi jer je u ponoć iznad grada čestitka za 784. rođendan stigla i u obliku tradicionalnog i prekrasnog vatrometa. (www.icv.hr, žđl, Foto: M. Rođak)

Skip to content