Rok za podnošenje zahtjeva za potporu za kapitalna ulaganja produžen do 30. studenog 2012. godine

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Danom 12. rujna 2011. godine na snagu je stupio Pravilnik o izmjenama Pravilnika o potpori za kapitalna ulaganja u poljoprivredi (NN 103/11). U odnosu na dosadašnji Pravilnik o potpori za kapitalna ulaganja u poljoprivredi (NN 46/11), izmjena se odnosi na rok podnošenja zahtjeva za potporu koji se produžuje za godinu dana, odnosno sa 30. studenoga 2011. godina na 30. studenoga 2012. godine.

Važno je naglasiti da se produženje navedenog roka odnosi samo na korisnike potpore za kapitalna ulaganja u poljoprivredi koji su, do stupanja na snagu Pravilnika o potpori za kapitalna ulaganja u poljoprivredi (NN 46/11), već dobili odluku nadležnog središnjeg stručnog povjerenstva o odobrenju programa u okviru operativnih programa za podizanje trajnih nasada, za razvoj povrćarstva i cvjećarstva, svinjogojske i govedarske proizvodnje te proizvodnje slavonskog kulena.

Ti korisnici mogu ostvariti potporu za kapitalna ulaganja ukoliko završe svoju investiciju i podnesu zahtjev za potporu za kapitalna ulaganja do 30. studenog 2012. godine, sukladno Pravilniku o izmjenama Pravilnika o potpori za kapitalna ulaganja u poljoprivredi (NN 103/11).

Skip to content