Roditelji, učenici i djelatnici OŠ Vladimir Nazor Virovitica pjesmom i bakljadom dočekali svoje zlatne košarkašice – prvakinje Hrvatske

Na državnoj završnici u Vinkovcima košarkaška ekipa učenica petih i šestih razreda virovitičke Osnovne škole Vladimir Nazor osvojila je naslov prvakinja Hrvatske. To je izuzetan uspjeh za cijelu školu, pa su im djelatnici, učenici i roditelji priredili spektakularan doček ispred škole.

Nove državne prvakinje došli su pozdraviti i zamjenica virovitičkog gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac, tajnica Sportske zajednice Virovitičko–podravske županije, a ujedno i tajnica Školskog sportskog saveza VPŽ Dora Međimorec i tajnik Sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović.

Prvakinje su dočekane pjesmom i bakljadom. Na početku im je svima čestitala ravnateljica škole Sanjica Samac darujući svakoj ružu, a zatim su se čestitkama pridružili i svi ostali. Uslijedila je i zajednička fotografija košarkašica s roditeljima.

Spomenimo, naslov su osvojile Lana Bajivić, Maja Lena Bucifal, Margareta Cenger, Naya Čevelak, Lorena Kanižaj, Katarina Kanjka, Petra Kubin, Alisa Lovreković, Ena Salajić, Lavinia Subota, Lea Štampar i Tena Tolušić, a za ekipu su tijekom županijskog i međužupanijskog natjecanja igrale i Marija Počić te Lana Lovrenčić. Ekipu su vodili nastavnik Ivan Šuper i klupski treneri Robert Fritz i Robert Cenger.

Ovo je jedan od najvećih uspjeha naše škole i svi moramo biti ponosni i veseli. Curama jedno veliko bravo, čestitam im od srca, zaslužile su ovaj uspjeh koji je rezultat puno rada i treninga u školi i klubu. Za to su zaslužni i nastavnici, ali i treneri u klubu. Odlikovali su ih volja, htjenje i ustrajnost da naprave ovaj veliki rezultat – tom prilikom izjavila je ravnateljica Sanjica Samac.
(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

Skip to content