Rekordan Agroexpo 2015: prijave za sajam traju do 21. kolovoza

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije u utorak, 18. kolovoza, uoči održavanja 5. sajma agro proizvoda i opreme Agroexpo 2015, održan je sastanak Organizacijskog odbora sajma. Sastanak je vodio zamjenik župana virovitičko-podravskog Zdravko Dijaković.

Sajam Agroexpo 2015. tradicionalno će se održati u prigodi obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije i to u subotu, 29. kolovoza u Virovitici, na Trgu kralja Tomislava. Sudjelovanje za sve izlagače je besplatno, odnosno izlagačima su pokriveni troškovi promotivnog štanda.

Na sastanku je bilo riječi o finalnim aktivnostima vezanim uz održavanje sajma na koji je do sada prijavljeno više od 40 izlagača.

Podsjetimo, sajam će i ove godine objediniti 12. županijsku izložbu voća, povrća i poljoprivrednih proizvoda, 10. županijsko ocjenjivanje meda, sajam meda i pčelinjih proizvoda, 7. međunarodno ocjenjivanje meda, 5. izložbu ljekovitog bilja i 5. izložbu vina. Također, na sajmu će biti proglašena i pobjednica izbora za najuzorniju ženu Virovitičko-podravske županije.

Organizatori i pokrovitelji 5. sajma Agroexpo su Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica, HGK ŽK Virovitica, HOK POK Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Županijska podružnica Savjetodavne službe.

Program sajma Agroexpo:

8,00 – 15,00 sati– trajanje sajma

10,00 sati – svečano otvorenje (pozornica na Trgu kralja Tomislava)

11,00 sati – stručno predavanje na temu “Zaštita poljoprivrednih proizvoda EU oznakama” (prostorije HGK Županijske komore Virovitica)

12,00 sati – podjela priznanja pčelarima te dodjela nagrade „Zlatna žlica“ za najbolji med.

Skip to content