Rekonstrukcija ceste Rezovac – Rezovačke Krčevine

Nakon odrađenih pripremnih radnji i prikupljanja potrebne dokumentacije te iznalaženje potrebnih sredstava ovih dana kreće provedba još jednog značajnog projekta za mještane Rezovačkih Krčevina, a to je rekonstrukcija ceste.

Osim početka izgradnje kanalizacije idući tjedan očekuje se i početak radova na rekonstrukciji ceste Rezovac – Rezovačke Krčevine rekao je između ostalog na sastanku koji je u svezi toga održan u gradskoj upravi ravnatelj Županijske uprave za ceste Željko Tomljanović te naglasio da se radi o cesti koja je izuzetno uska i samim tim opasna za promet, pa će se krenuti u proširenje spomenute trase za 50 centimetara.

Ceste će se rekonstruirati na potezu od Rezovca odnosno križanja ceste prema Rez. Krčevinama u dužini od 3100 metara.

Sastanku je nazočio i gradonačelnik Grada Virovitice koji je izrazio zadovoljstvo što će se situacija u ovom prigradskom naselju uskoro znatno promijeniti.

– Nakon što su Krčevine ponovno dobile svoju trgovinu, postavljanjem kanalizacije i proširenjem ceste znatno će se popraviti standard i ovo prekrasno mjesto, kako smo i najavili, pretvoriti će se uskoro u mjesto ugodnog življenja rekao je između ostalog gradonačelnik Kirin zahvalivši se ŽUC-u i svim ostalima koji su pomogli u realizaciji ovog projekta.

Skip to content