REGIONALNI DANI EU FONDOVA U VIROVITICI: Prijavite se i doznajte više o mogućnostima korištenja sredstava iz EU fondova

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova i Gradom Viroviticom organizira informativno-edukativno događanje s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije.

“Regionalni dani EU fondova” održat će se 31. siječnja u Centru kulture, Ulica Matije Gupca 5 u Virovitici s početkom u 10 sati.

Panel diskusija „Razvoj Virovitice kroz EU fondove“
“Regionalne dane EU fondova” pozdravnim govorima otvorit će gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, virovitičko-podravski župan Igor Andrović te predstavnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Informativno – edukativni dio događanja započet će panel diskusijom pod nazivom “Razvoj Virovitice kroz fondove Europske unije” na kojoj će sudjelovati predstavnici Grada Virovitice, razvojnih agencija VIDRA i VTA te lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz EU fondova.

Nastavno na panel diskusiju uslijedit će stručna predavanja pod nazivom “EU fondovi kao mogućnost financiranja” na kojima će se predstaviti aktualni i budući natječaji.

Radionica “Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike?”

Po završetku stručnih predavanja održat će se edukacija “Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike?” na kojoj će sudionici imati priliku saznati uvjete provedbe projekata. Na radionici će se također obraditi tema o pripremi natječajne dokumentacije i proceduri slanja projektne prijave te na čemu se najviše gube, a na čemu dobivaju bodovi. Edukaciju će Kristina Androlić iz tvrtke Androlić consulting. Zaključno, svi sudionici imat će mogućnost postaviti pitanja vezana za EU fondove.
“Regionalni dani EU fondova” namijenjeni su svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Polaznici će, uz korisne savjete, imati priliku razmijeniti iskustva te se povezati s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje. (lokalni.vecernji.hr, virovitica.hr)

Eu fondovi program Virovitica

Prijaviti se možete OVDJE 

 

Skip to content