Reflektori za dječje igralište u Čemernici

U subotu je ispred mjesnog doma u Čemernici upriličena dodjela 4 reflektora u vrijednosti oko 30.000 kuna koje je počasni građanin Virovitice Charly Haslwater iz Traunreuta donirao za potrebe budućeg dječjeg igrališta u Čemernici.1 1239691055U subotu je ispred mjesnog doma u Čemernici upriličena dodjela 4 reflektora u vrijednosti oko 30.000 kuna koje je počasni građanin Virovitice Charly Haslwater iz Traunreuta donirao za potrebe budućeg dječjeg igrališta u Čemernici.
Kako nam je tom prilikom ispričao popularni Čarli inicijativu za ovu donaciju pokrenuo je poznati virovitički poduzetnik Branko Brođanac koji ga je upoznao sa željom da se u ovom prigradskom naselju izgradi dječje igralište, ali i naglasio da bi bilo jako lijepo da to igralište djeca mogu koristiti i u noćnim satima. To je bilo dovoljno da se naš Čarli uskoro iz Traunreuta vrati sa 4 velika reflektora marke ”Siteco”.

Gradonačelnik grada Virovitice Ivica Kirin tom prigodom zahvalio se je u ime Grada Virovitice na vrlo vrijednoj donaciji ističući da se igrala za ovo igralište već rade, pa da će se uskoro djeca iz Čemernice moći igrati na ovom igralištu. Uz ovo igralište uskoro se očekuje i početak gradnje na još tri dječja igrališta u Rezovcu, kod Državnog arhiva i Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić u Virovitici, ali i uređenje svih ostalih dječjih igrališta na području grada najavio je Kirin.

Skip to content