Redizajnirane službene web stranice Grada Virovitice !

Od danas, na mreži svih mreža, dostupne su redizajnirane i sadržajem obogaćene službene Internet stranice Grada Virovitice.
1 1223023045Od danas, na mreži svih mreža, dostupne su redizajnirane i sadržajem obogaćene službene Internet stranice Grada Virovitice. Nove stranice u rad je pustio virovitički gradonačelnik Ivica Kirin koji je već na svom blogu naglasio da nam je želja da stranica  bude što više servisna, da se na njoj nađu sve informacije koje trebaju ljudima u svakodnevnom životu, a istovremeno da bude sveobuhvatna, edukativna, ali i zabavna. Iskreno se nadamo da smo to uspjeli postići, a vi ste tu da ocijenite da li je to tako.

Od novih sadržaja izdvajamo najave posjetitelja, slanje vlastitih fotografija za fotogaleriju, čestitke posjetitelja, malu burzu rada, youtube kanal, flickr servis, google mape, komentare na članke, video streaming, pitanja gradonačelniku i odgovore, rubriku pomozimo životinjama i još mnogo toga što će svim posjetiteljima pružiti najvažnije servisne informacije, ali i omogućiti ugodno i zabavnije surfanje našim stranicama.

2 1223023219
Uz već standardne vijesti o radu Gradske uprave, na stranici će se naći vijesti i najave gradskih poduzeća ali i svih kulturnih, obrazovnih i športskih institucija grada čime želimo svim građanima omogućiti cjelokupne informacije na jednom mjestu.

Za redizajn stranice i sustav objavljivanja sadržaja zaslužan je Grafički studio Virovitica Online, a s obzirom da je naša stranica prošle godine proglašena jednom od najboljih u državi, ove godine očekujemo bar isto, ako ne i više! Želimo vam ugodno i zabavno surfanje!

Skip to content