Razvojnoj agenciji Sjever-DAN d.o.o. odobreno 133.000,00 kuna

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

sjever dan 1Ministarstvo poduzetništva i obrta odobrilo je 133.000,00 kn Razvojnoj agenciji Sjever-DAN d.o.o. iz programa Poduzetnički impuls 2013. za projekt „Razvoj poduzetničke infrastrukture i poslovnog okruženja“.

Cilj projekta je jačanje konkurentnosti poduzetništva, stvaranje uvjeta za privlačenje investicija kroz širenje tehničke i administrativne podrške poduzetnicima  na tom području te povećanje zaposlenosti u regiji kroz podizanje razine poduzetničkih znanja i vještina.

Glavne aktivnosti projekta su ulaganje u savjetovanje, edukaciju i umrežavanje poduzetnika kroz angažman ljudskih kapaciteta Agencije. Agencija sudjeluje u implementaciji projekta na temelju vlastitih istraživanja i prethodno ostvarene suradnje sa poduzetnicima te na temelju potreba i  podataka dobivenih od JLS-ova i ostalih potpornih institucija: HGK, HOK, HZZ.

Svi sudionici imaju isti cilj poslovanja i interese te se u provođenju aktivnosti međusobno nadopunjuju u osnaženju razvojnih i poduzetničkih kapaciteta poduzetnika i njihove konkurentnost na tržištu, te povezivanje malih i srednjih poduzetnika i poboljšanje preduvjeta za investiranje.

Skip to content