Razvojna agencija VTA za Grad Viroviticu napisala pet novih projekata ukupne vrijednosti 983.150,00 kuna

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Grad Virovitica je u cilju iskorištenja geotermalnog potencijala i podizanja energetske učinkovitosti na natječaje Ministarstva gospodarstva i Fonda za zaštitu okoliša prijavio pet projekata ukupne vrijednosti 983.150,00 kuna, a projekte su napisali djelatnici Razvojne agencije VTA.

Na natječaj Fonda za zaštitu okoliša prijavljena je izrada Pred-studije za geotermalne izvore ukupne vrijednosti 245.000,00 kuna, a cilj je analizirati i utvrditi geotermalni potencijal na području grada Virovitice čime će se dugoročno stvoriti preduvjeti za iskorištenje geotermalnog potencijala, podizanje energetske učinkovitosti i povećanja udjela korištenja obnovljivih izvora energije.

Na natječaje Ministarstva gospodarstva prijavljena su četiri projekta. Na natječaj za razvoj gospodarskog okruženja i infrastrukture u poduzetničkim i gospodarskim zonama prijavljen je projekt Izgradnja javne rasvjete u Poduzetničkoj zoni Antunovac ukupne vrijednosti 324.430,00 kuna, dok su na natječaj za poticanje povećanja energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije prijavljeni: Izrada projektne dokumentacije za unapređenje energetske učinkovitosti Dječjeg vrtića Cvrčak Virovitica ukupne vrijednosti 173.000,00 kuna; Smanjenje troška jalove energije u objektima Dječji vrtić Cvrčak Pejačevićeva 1, Osnovna škola i Sportska dvorana Ivane Brlić-Mažuranić Virovitica ukupne vrijednosti 45.720,00 kuna, te Izrada Glavnog projekta rekonstrukcije javne rasvjete na području grada Virovitice i pet prigradskih naselja ukupne vrijednosti 195.000,00 kuna. (virovitica.hr)

Skip to content