Razmotreni prijedlozi za dodjelu javnih priznanja Grada Virovitice

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Nakon što je 28. travnja 2016. godine objavljen Javni poziv svim zainteresiranim fizičkim i pravnim osobama da dostave prijedloge za dodjelu javnih priznanja Grada Virovitice fizičkim i pravnim osobama zaslužnim za iznimna postignuća i doprinos od osobitog značenja za razvitak i ugled Grada Virovitice, a poglavito za uspjehe iz područja gospodarstva, znanosti, kulture, zdravstva i socijalne skrbi, odgoja i obrazovanja, sporta i tehničke kulture, zaštite okoliša te drugih javnih djelatnosti na 102. sjednici Kolegija gradonačelnika razmotren je prijedlog za dodjelu javnih priznanja Grada Virovitice i to za dodjelu Zlate plakete Grada Virovitice te dodjelu Zahvalnica Grada Virovitice.

Tako su za Zlatnu plaketu Grada Virovitice predloženi Glazbena škola Jan Vlašimsky Virovitica – za promicanje glazbene kulture i 130 godina rada i Gradska knjižnica i čitaonica Virovitica – za  promicanje knjižničarske djelatnosti  te doprinos u kulturnom i javnom životu.

Za zahvalnice Grada Virovitice predloženi su Šumarstvo Jerbić – za razvoj obrta i poduzetništva, Dražen Tomac – za 25 godina rada i očuvanje tradicijskog obrta, Ankica Fijala – za doprinos na području likovne kulture, Anđa Oljačić – za 25 godina rada u Udruzi roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata, Antun i Ljiljana Kralj – za humanitarnu djelatnost, Marino Bloudek – za iznimna ostvarenja u atletici, Antun Petras – za razvoj športa i Marin Kutnjak – naj učenik srednjih škola s četverogodišnjim programom na području Virovitičko-podravske županije

Skip to content