Raspisan Javni poziv za kandidiranje projekata za dodjelu bespovratnih sredstava Programa poticanja razvoja turizma na turistički nerazvijenim područjima

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Ministarstvo turizma Republike Hrvatske, objavilo je Javni poziv za kandidiranje projekata za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem Programa poticanja razvoja turizma na turistički nerazvijenim područjima u 2012. godini. Predmet javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice (HTZ) za sufinanciranje projekata i programa koji se realiziraju na turistički nerazvijenim područjima, u cilju stvaranja novih turističkih destinacija, proširenja i obogaćivanja turističke ponude, kroz:

– razvoj i unapređenje javne i poslovne turističke infrastrukture (kroz obnovu i zaštitu kulturne i prirodne baštine za potrebe turizma, te izgradnju i obnovu smještajnih objekata – vrste kampova, kojih nedostaje na predmetnom području),

– razvoj novih inovativnih proizvoda i unapređenje turističke ponude (kroz razvoj posebnih oblika turizma, inovativne proizvode i događanja koja unapređuju turizam).

Za dodjelu bespovratnih sredstava kandidirati se mogu trgovačka društva, obrti, zadruge, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, udruge, turističke agencije, javne ustanove, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Cjeloviti tekst navedenog Javnog poziva može se vidjeti na službenoj Internet stranici Ministarstva turizma (www.mint.hr) ili na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) u rubrici „Natječaji ministarstva“. Rok za prijavu je do 8. lipnja 2012. godine.
(www.vpz.hr)

Skip to content