Raiffeisenbank Austria d.d. donirala 50.000,00 kuna za virovitički Odjel za dječje bolesti

U povodu Božićnih blagdana danas je direktor virovitičke podružnice Raiffeisenbank Austria d.d. Nikola Gomerčić donirao 50.000,00 kuna strogo namjenskih sredstava za kupovinu opreme za potrebe dječjeg odjela virovitičke Opće bolnice.1 1261417955U povodu Božićnih blagdana danas je direktor virovitičke podružnice Raiffeisenbank Austria d.d. Nikola Gomerčić donirao 50.000,00 kuna strogo namjenskih sredstava za kupovinu opreme za potrebe dječjeg odjela virovitičke Opće bolnice.
Tom prigodom direktor Nikola Gomerčić naglasio je da je osobito sretan što je virovitička Opća bolnica, tj. njezin dječji odjel jedna od 5 bolnica u Hrvatskoj koja od Raiffeisenbank Austria dobila navedenu donaciju.
Ravnateljica Opće bolnice Virovitica dr. Ana Bajer Feketić zahvalila se je na donaciji, te istakla da će sredstva biti utrošena za kupovinu monitora za praćenje vitalnih funkcija koji je neophodan za rad na dječjem odjelu.
Šefica Odjela za dječje bolesti dr. Edita Smiljanić u ime Odjela, ali i sve djece koja se nalaze na njemu, posebno je istaknula zadovoljstvo spomenutom donacijom naglasivši problem kod djece koja dolaze sa teškim srčanim greškama kada se put do Zagreba čini jako dugačak i neizvjestan.
Primopredaji sredstava uz djelatnike Odjela za dječje bolesti nazočio je i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin.

Skip to content