Radovi u Gajevoj ulici: U blizini Opće bolnice Virovitica uskoro 47 novih parkirnih mjesta i novi nogostup

Ovih dana u Virovitici otvorilo se novo gradilište i to u Ulici Ljudevita Gaja, na potezu od „Male stanice“ do Opće bolnice Virovitica. Riječ je o investiciji gradske tvrtke Poslovni park Virovitica d.o.o. koja je započela s izgradnjom novih parkirnih mjesta. Građani će tako na raspolaganju imati 47 novih parkirnih mjesta, a završetak radova, čija je vrijednost 83.000 eura s PDV-om, predviđen je krajem rujna.

Ovom investicijom će se osigurati dodatna parkirna mjesta, što je izuzetno važno zbog blizine Opće bolnice Virovitica te Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije gdje svakodnevno gravitira velik broj ljudi, kako iz Virovitice, tako i okolnih mjesta. Također, u blizini je i stara zgrada COOR-a koju danas koristi Dječji vrtić Cvrčak Virovitica.

Osim radova na parkirnim mjestima, na navedenom području radi se i na rekonstrukciji nogostupa, a investitor je Grad Virovitica. Zbog blizine odgojno-obrazovnih ustanova i željezničke stanice, a kako bi se povećala sigurnost djece, nogostup će biti proširen s 1, 5 na 2 metra.

(virovitica.hr)

Skip to content