Radovi na rekonstrukciji i izgradnji pristupne ceste tvrtke Virkom u punom su jeku

Kako bi svojim zaposlenicima i korisnicima osigurala sigurniji pristup, virovitička tvrtka Virkom pristupila je rekonstrukciji i izgradnji pristupne ceste i parkirališta. Radovi su u punom jeku, a trebali bi biti gotovi do početka prosinca. Postojeća pristupna cesta je dotrajala, bankine ne postoje, a prometne signalizacije, kao ni uređenog parkirališta nije bilo. Važno je napomenuti da projekt obuhvaća i izgradnju nogostupa koji do sada nije postojao te je pristup korisnicima bio otežan, a u više navrata i opasan.

Dakle, radovi obuhvaćaju rekonstrukciju pristupne ceste, izgradnju nogostupa i novog parkirališta koje će biti svakodnevno na raspolaganju korisnicima i djelatnicima tvrtke, ali i sportašima te gostima Vegeške.

Projekt, čiji je primarni cilj sigurnost, pohvalili su i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin i pročelnik Upravnog odjela za komunalne poslove, prostorno uređenje i graditeljstvo Kristijan Sabo koji su obišli radove.

Vrijednost projekta je 2 milijuna kuna, a postupkom javne nabave odabrana je zajednica ponuditelja Ceste d.d. Bjelovar i Brana d.o.o. Virovitica.

Skip to content