RADOVI NA KRUŽNOM TOKU KOD TVINA: Obavijest o zatvaranju prometa u razdoblju od 14. do 24. travnja

Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji raskrižja Bilogorske, Vukovarske i Ulice Zbora Narodne garde u Virovitici, odnosno izgradnji novog kružnog toka kod Tvina.

Zbog radova privremeno će se za promet svim vozilima zatvoriti dio državne ceste DC2 dionica i to dio kroz grad Viroviticu, od raskrižja D2/D5 na Zapadnoj obilaznici do raskrižja Vinkovačke i Osječke ulice (kružni tok).

Dionica će za promet biti zatvorena svakodnevno od 14. do 24. travnja u vremenu od 7,00 do 18,00 sati. Promet će se na predmetnoj dionici u to vrijeme odvijati u skladu s postavljenom prometnom signalizacijom.

OBILAZNI PRAVAC ZA SVA VOZILA

Za prometni pravac za smjer Grubišno Polje (D5) – Virovitica (D2) – Slatina (D2), u oba smjera, obilazak će se odvijati na sljedećoj dionici:

Grubišno Polje (D5) – Virovitica (D5 – Zapadna obilaznica) – Sjeverna obilaznica (D538) – Suhopolje (D2) – Slatina (D2) u oba smjera.

Pozivamo sve sudionike u prometu na strpljenje i poštivanje privremene prometne regulacije te korištenje obilaznih pravaca. (virovitica.hr, fotografija: icv.hr)

Skip to content