Radionice za roditelje “Rastimo zajedno”

rastimo zajednoIako je biti roditelj oduvijek bilo lijepo, važno, naporno i odgovorno, roditeljstvo nikad nije bilo složenije ni pod većim pritiscima nego danas. Zbog toga u današnje vrijeme uz prava djeteta, postoji i pravo roditelja na podršku koja im pripada jer su roditelji.

Ponekad je teško biti roditelj. Pitate se: Odgajam li dobro svoje dijete? Kako biti dosljedan roditelj? Jesam li prestrog roditelj? Hoću li razmaziti svoje dijete? Spavanje? Jelo? Zašto me ne sluša?

Treba li Vam pomoć u odgoju Vašeg djeteta?

Mi smo tu za Vas!

U Dječjem vrtiću „Cvrčak“ Virovitica organiziramo radionice za roditelje “Rastimo zajedno” koje su nastale u sklopu UNICEF-ova programa za podršku roditeljima u prvim godinama života djeteta.

Radionice su osmišljene tako da pomognu roditeljima pronaći odgovore na njihova pitanja i dileme u odgoju djece do četvrte godine.

Radionice vode educirane voditeljice:

  • Ana Tomac, pedagoginja
  • Sandra Moslavac, odgojiteljica
  • Magdalena Lipić, psihologinja

Pozivamo Vas da se informirate i prijavite na radionice. Prijaviti se možete kod odgojiteljica u skupinama Vašeg djeteta, nekoj od voditeljica radionica ili telefonski na 801 – 545. Prijave traju do petka, 22. veljače 2013. godine. Broj sudionika je ograničen, stoga se prijavite što ranije! Radionice su besplatne.

Prvi susret održat će se u utorak,  26.2. u 17:00 sati u novoj zgradi DV Cvrčak, Pejačevićeva 1.

Radionice će se održavati 1 x tjedno u trajanju od 2 sata, utorkom od 17:00 do 19:00 sati (moguće promjene termina dogovoriti ćemo na prvom susretu)

S radošću Vas očekujemo!

 

Skip to content