Radionica iz programa – Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama RH

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, održana je Radionica o osnivanju registra javnih objekata Virovitičko-podravske županije i Grada Virovitice koja je organizirana u sklopu programa „Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županija u Republici Hrvatskoj (SGE)”. Virovitičko-podravska županija…

U Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, održana je Radionica o osnivanju registra javnih objekata Virovitičko-podravske županije i Grada Virovitice koja je organizirana u sklopu programa „Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županija u Republici Hrvatskoj (SGE)”. Virovitičko-podravska županija donijela je odluku o provođenju programa Sustavnog gospodarenja energijom na području Virovitičko-podravske županije o suradnji s Programom Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) i Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva.

Cilj ovog projekta je kontinuirano poboljšanje energetske učinkovitosti te održivo upravljanje resursima na razini naše županije i gradova u njoj. Župan virovitičko-podravski Tomislav Tolušić koji je uz gradonačelnika Virovitice Ivicu Kirina i Dubravku Repić, nazočio radionici, naglasio je važnost energetske učinkovitosti i njezinog poboljšanja, shodno čemu je Virovitičko-podravska županija i prihvatila Pismo namjere kojim se usuglašava suradnja UNDP u Hrvatskoj i Virovitičko-podravske županije na temelju projekta „Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama (SGE) u Republici Hrvatskoj”, projekta koji provode Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva (MINGORP) i Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP).
(vpz.hr)

Skip to content