Radionica i blagdansko druženje: Vesele i vrijedne članove Udruge za Down sindrom VPŽ posjetio Sveti Nikola

Spretni prstići malenih radosnih članova Udruge za Down sindrom Virovitičko-podravske županije, su bili veoma zaposleni i šljokičasti te su izradili prekrasne božićne kugle. Bila je to božićna radionica Udruge za Down sindrom Virovitičko-podravske županije na koju su se po prvi puta odazvali baš svi članovi, 10 “suncokretovih latica” sa svojim obiteljima, kao i volonteri i prijatelji Udruge.

Kako su sva dječica i ove godine bila dobra nakon radionice uslijedilo je zasluženo iznenađenje – posjet Svetog Nikole. Oduševljenje i radost na njihovim licima i sjaj u malenim očima nisu se mogli sakriti, a zahvalnost na posjeti i puno poklona “Downići” su mu iskazali kroz zagrljaje i poljupce. Posebnu zahvalu Sveti Nikola dobio je i kroz recitaciju koju mu je pripremio Kristijan, a dogovorili su se da će za sljedeću godinu pripremiti novu.

Radionica je i ovoga puta održana u suradnji s Kreativnom udrugom “Unikat” Virovitica, a pridružila im se i pjesnikinja Natalija Bajer koja im je ovom prigodom poklonila zbirke poezije za djecu pod nazivom “Pismo ispod klupe”. Iz udruge se zahvaljuju donatorima, Feliksu Virovitica, Zanatpromet-trgovini Virovitica, Agroduhanu Slatina, Spider grupi Pitomača, Poljoprivrednom poduzeću Orahovica i BRANA-i Virovitica koji su omogućili prigodne poklone.(www.icv.hr, žđl, Foto: Ž. Đaković Leš)

Skip to content