Virovitička VŠMTI implementirat će Gradskoj upravi sustave Cool’n’flow i Cool’n’project

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i dekanica Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici Vesna Bedeković potpisali su danas ugovor o poslovnoj suradnji na implementaciji računalnih sustava COOL’N’FLOW i COOL’N’PROJECT u Gradu Virovitici.

Oba sustava izradio je i razvija Centar za istraživanje i razvoj Visoke škole.

Sustav COOL’N’FLOW pomaže automatiziranom praćenju izvršavanja poslovnih procesa, pri čemu se za svaku vrstu poslovnog procesa definira točan tijek izvođenja, vremenski rok i osoba odgovorna za izvršavanje. Osim za ovu namjenu, sustav služi i za evidentiranje kontakata, posebice s građanima, čime će se moći pratiti učinkovitost djelatnika Gradske uprave u rješavanju problema građana.

Kroz sustav COOL’N’PROJECT moguće je voditi evidenciju svih projekata na području grada, s mogućnošću brzog pregleda trenutnog statusa pojedinog projekta, tematskog područja, roka za izvedbu, osoba zaduženih za provedbu, kontakt podataka, povijesti kontakata, dokumentacije, lokacija na mapama i sl. Osim ovoga, sustav daje potporu evidenciji gradskih nekretnina. Uvođenjem ovog programskog rješenja svim zainteresiranim daje se mogućnost brzo pregleda statusa pojedinih projekata, što je posebno važnu kod prijava na različite natječaje. Za svaki projekt kroz ovaj sustav moguće je definirati i projektne aktivnosti čije izvršavanje se zatim prati te se može vrlo brzo uočiti ukoliko na bilo kojem projektu dolazi do kašnjenja.

U implementaciji sustava kod Grada Virovitice sustavi COOL’N’FLOW i COOL’N’PROJECT bit će međusobno integrirani.

Potpisivanju Ugovora o poslovnoj suradnji nazočili su još i djelatnici škole, prodekan mr.sc Neven Garača, Ivan Heđi i Ivan Špeh, djelatnici Grada, pročelnica Ureda gradonačelnika Đurđa Aragović i Dario Vranek te ravnateljica Razvojne agencije VTA Tihana Harmund. (vt.hr/foto Matija Rođak)

Skip to content