RAD NA INFRASTRUKTURI I POMOĆ UDRUGAMA Održana svečana sjednica Mjesnog odbora Milanovac

U Mjesnom domu najvećeg virovitičkog prigradskog naselja Milanovac povodom Dana Mjesnog odbora i blagdana Presvetog Trojstva, održana je svečana sjednica Mjesnog odbora.

Uz članove Mjesnog odbora na sjednici su bili zamjenik virovitičkog gradonačelnika Ivice Kirina Damir Marenić, predsjednica Gradskog vijeća Lahorka Weiss, ravnateljica razvojne agencije VTA Tihana Harmund, predstavnici mjesnih odbora virovitičkih prigradskih naselja te udruga koje djeluju u Milanovcu.

Predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Mario Lukačević osvrnuo se na dosadašnji rad i govorio o planu idućoj godini.

– Pri kraju su radovi na obnovi prometne infrastrukture u Ulici Svetog Križa. Maksimalno pomažemo rad udruga u Milanovcu, udruzi umirovljenika, udruzi dragovoljaca i nogometnom klubu, koji okuplja našu budućnost. Udruge i dalje mogu računati na našu podršku. Nakon ulice svetog Križa, u planu je obnova Ulice Svetog Trojstva i kružni tok na ulazu u naselje kod samoposluge – rekao je Lukačević.

Nazočne su pozdravili predsjednica Gradskog vijeća Lahorka Weiss te zamjenik gradonačelnika Damir Marenić. Oboje su naglasili odličnu suradnju Mjesnog odbora s Gradom Viroviticom i Gradskim vijećem, osvrnuvši se ujedno i na ostale projekte koji su u planu te pohvalivši rad udruga koje djeluju u ovom naselju.

Naime, Milanovac uskoro očekuju i radovi na energetskoj obnovi Područne škole i Mjesnog doma. Osim toga, mališani u ovom naselju dobit će nova, moderna igrala koja će zamijeniti stara, već dotrajala na postojećem igralištu. Na površini će biti postavljene gumene podloge s ornamentima, a od igrala tamo će se nalaziti panel za igru, ljuljačke, viseći vrtuljak, klackalice, njihalice… (icv.hr, virovitica.hr, fotografije: M. Bašić)

Skip to content