Prvi korak u izgradnji doma umirovljenika u Virovitici

Danas su u prostorijama Gradske uprave gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i ravnatelj Poliklinike za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju i neurologiju Baturina Zdravko Baturina potpisali Ugovor o osnivanju prava građenja.1 1244029432Danas su u prostorijama Gradske uprave gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i ravnatelj Poliklinike za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju i neurologiju Baturina Zdravko Baturina potpisali Ugovor o osnivanju prava građenja. Ugovor je potpisan na vrijeme 30 godina, a odnosi se na površinu 17566 metara kvadratnih na prostoru bivše vojarne radi izgradnje zgrada – doma umirovljenika, hotela, poliklinike, ambulante i dijagnostike, te zajedničkih prostora i to u roku od 5 godina.

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin istakao je zadovoljstvo potpisivanjem ovog Ugovora najavivši punu potporu Grada Virovitice prilikom realizacije ovog projekta, kao i svih budućih projekata usmjerenih na poticanje privatnih interesa na neizgrađenom građevinskom zemljištu. Naglasio je i da s obzirom na nastalu situaciju više ne treba robovati velikim projektima već da se kroz veliki broj manjih investicija također u dogledno vrijeme može zaposliti veliki broj ljudi.

Ravnatelj Poliklinike Zdravko Baturina zahvalio se je Gradu Virovitici na velikoj pomoći prilikom ostvarivanja ovog projekta za koji smatra da je Virovitici izrazito potreban, a za koji će uskoro biti izrađeno i idejno rješenje.
– U prvoj fazi u prve tri godine planiramo izgraditi Dom umirovljenika za 200 osoba, dok bi nakon toga u preostale dvije godine krenuli i u izgradnju drugog dijela hotela, što će u konačnici zaposliti oko 60 ljudi rekao je na kraju zadovoljni ravnatelj Poliklinike Zdravko Baturina.

Skip to content