Prvenstvo Hrvatske u kombinaciji 10 plesova

Pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva znanosti obrazovanja i športa, a u organizaciji Hrvatskog športskog plesnog saveza i Plesnog centra „Virovitica” 24. listopada u Športskoj dvorani O.Š. I.B. Mažuranić u Virovitici održati će se Prvenstva Republike Hrvatske u kombinaciji 10 plesova (standardni i latinsko-američki).1 1287579282Pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva znanosti obrazovanja i športa, a u organizaciji Hrvatskog športskog plesnog saveza i Plesnog centra „Virovitica” 24. listopada u Športskoj dvorani O.Š. I.B. Mažuranić u Virovitici održati će se Prvenstva Republike Hrvatske u kombinaciji 10 plesova (standardni i latinsko-američki).
Na ovom plesnom spektaklu očekuje se preko 200 natjecateljskih plesnih parova (400 plesača) te preko 1.000 posjetitelja iz cijele Hrvatske uz nazočnost međunarodnih sudaca iz Austrije, Mađarske, Slovačke i Slovenije.
Finalni dio natjecanja započinje u 18:00 sati, a kupljena ulaznica za ovaj plesni spektakl ujedno je i nagrada koja se sastoji u besplatnom plesnom tečaju koji daruje Plesni centar „Virovitica”.

Skip to content