Proslavljen Dan mjesnog odbora Milanovac – blagdan Presvetog Trojstva

Danas je prigodnim programom obilježen Dan mjesnog odbora Milanovac – blagdan Presvetog Trojstva. Program je započeo polaganjem vijenaca na spomen obilježju hrvatskim braniteljima da bi se nastavio sv. misom koja je služena u crkvi bl. Alojzija Stepinca dok je kapelica Presvetog Trojstva cijeli dan bila otvorena za sve vjernike….1 1308508307Danas je prigodnim programom obilježen Dan mjesnog odbora Milanovac – blagdan Presvetog Trojstva. Program je započeo polaganjem vijenaca na spomen obilježju hrvatskim braniteljima da bi se nastavio sv. misom koja je služena u crkvi bl. Alojzija Stepinca dok je kapelica Presvetog Trojstva cijeli dan bila otvorena za sve vjernike.

2 1308508307U 13 sati održana je i svečana sjednica Vijeća mjesnog odbora Milanovac kojoj su između ostalih nazočili gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i župnik milanovačke Župe bl. Alojzija Stepinca vlč Stjepan Škvorc te brojni predsjednici Vijeća mjesnih odbora. 

3 1308508307Dio programa organizirali su i nogometaši NK Sokol i Udruga umirovljenika Milanovac koja je u večernjim satima organizirala prigodno druženje uz glazbu. 

Skip to content