Proslava 25 godina postojanja grupe Vatra: Novi singl “Meni treba tako malo” kao najava slavljeničkog koncerta

Virovitička grupa Vatra 25. svibnja 2024. godine proslavit će 25 godina profesionalne karijere na predivnom otvorenom prostoru zagrebačke Šalate na kojemu su održani mnogi legendarni koncerti.

Koncert i ujedno svoj 11. album najavili su novim singlom “Meni treba tako malo” čiji je videospot radila splitska umjetnica i iskusna redateljica Marcella Zanki. Spot je filmskom kamerom sniman u kući Winkler, nepokretnom kulturnom dobru Grada Zagreba, a nositelji priče su plesači Rebecca Krajnović i Mario Vrbanec.

– “Meni treba tako malo” energetska je bomba koja kao da poziva na lošu čagu u dobrom društvu. Ukoliko se prepoznajete u gore navedenom i pritom želite ostati vječno mladi, pridružite nam se 25. svibnja 2024. na Šalati, jer poziv na rođendan se ne odbija – izjavio je autor Ivan Dečak povodom objave novog singla i najave najvećeg samostalnog koncerta.

Dobar dio novog albuma Vatre je gotov, a do koncerta na Šalati izdat će još jedan singl.

– Atmosfera u bendu bolja je no ikada, a razlog tome su ljudi koji čine taj bend i to je ono što me čini sretnim i ponosnim na nas i nakon 25 godina karijere. Samostalan koncert na Šalati oduvijek je bio jedan od naših dječačkih snova, prostor na kojemu dosad nismo imali samostalni koncert. Tu smo bili predgrupa Simple Mindsima, svirali smo s Massimom i sada je došao red na naš koncert – kaže Dečak.

Koncertom na Šalati Vatra će tako obilježiti 25 godina od objave svog prvog studijskog albuma “Između nas” 1999. godine, s kojeg i danas na koncertima izvode pjesme “Bilo je dobro dok je trajalo” i neizostavne “Vrati se”.

Ulaznice su već u prodaji u sustavu Eventim.

(www.icv.hr)

Skip to content