Proslava 1. svibnja na Virovitičkim ribnjacima

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Jutarnjom budnicom u izvedbi Gradske glazbe Virovitica počelo je obilježavanje Međunarodnog praznika rada i blagdana sv. Josipa radnika.Jutarnjom budnicom u izvedbi Gradske glazbe Virovitica  počelo je obilježavanje Međunarodnog praznika rada i blagdana sv. Josipa radnika.

Nakon jutarnje budnice Grad Virovitica i Turistička zajednica Grada Virovitice organizirali su proslavu na Virovitičkim ribnjacima uz osiguran besplatan prijevoz građana. Djelatnici Gradske uprave svojim su sugrađanima bili na usluzi cijeli dan i poslužili im 3500 besplatnih porcija graha, te besplatno pivo i sokove.

Priređen je i prigodni program u kojem su sudjelovali članovi KUD-a Virovitica, KUC-a Virovitica, HPD Rodoljub, dok su za cjelodnevni glazbeni ugođaj bili zaduženi ”Fijakeri”.

Naravno da ova proslava nije mogla proteći bez naših Mikeša i Prce koji su na satiričan način prokomentirali događaje na proslavi, ali i osvrnuli se na aktualnosti u gradu, te uz pomoć voditelja Trpimira Markotića organizirali i vesele igre za koje su pobjednici bili nagrađeni prigodnim poklonima.

Plesalo se je i pjevalo do kasnih večernjih sati. Bio je tu i ribolova i šetnji poučnom stazom, ali prije svega odlične atmosfere koja nije bila obilježena politikom već isključivo i samo željom da se ljudima priušti jedan nezaboravan događaj koji su građani ovog grada zasigurno zaslužili. (rc)

Skip to content