Promocija novog nadopunjenog kataloga Hrvatske gospodarske komore „Vrijedne ruke“ za područja Virovitičko-podravske županije

Danas je u prostorima Županijske komore Virovitica održana promocija novog nadopunjenog kataloga Hrvatske gospodarske komore „Vrijedne ruke“ za područja Virovitičko-podravske županije.

Promociji su uz poduzetnike koji su predstavljeni u katalogu nazočili u ime domaćina predsjednik HGK-ŽK Virovitica Ivan Slamić, poslovni tajnik HGK-ŽK Virovitica Milan Vanđura te dožupan Virovitičko-podravske županije Zdravko Dijaković, gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, dogradonačelnik Grada Slatine Željko Stipanić, zamjenik direktora Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije Josip Mikolčić, direktor Turističke zajednice grada Virovitice Antun Mihoković, ispred udruženja obrtnika Vladimir Ivoš kao i drugi uvaženi gosti.

Predsjednik Ivan Slamić u uvodnom govoru između ostalog naglasio je da ovaj katalog prije svega ima promotivni karakter s ciljem da se na ovaj način pomogne predstavljenim poduzetnicima.

U svom obraćanju gradonačelnik Ivica Kirin posebno je naglasio potrebu da se ovaj katalog nađe u Turističkoj zajednici Grada Virovitice kako bi kroz ovaj projekt obogatila turistička ponuda i informiralo turiste gdje mogu kupiti ove autohtone proizvode.

Na kraju se prisutnima obratio i zamjenik župana Zdravko Dijaković koji je između ostalog pohvalio ovako jedan dobar projekt i njegovu veliku vrijednost osobito za male poduzetnike kako bi opstali na tržištu

Skip to content