Promocija knjige “Vrijeme je za gospodarstvo”

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

KK-knjiga-SmallU organizaciji Gradske knjižnice i čitaonice i HGK – Županijske komore Virovitica jučer je u knjižnici održana promocija knjige “Vrijeme je za gospodarstvo” autora Darka Bukovića, novinara i glavnog urednika Privrednog vjesnika. Kao urednik i voditelj emisije “Vrijeme je za gospodarstvo” koja se emitira na nacionalnoj razini na Sportskoj televiziji SPTV, kao i na lokalnim televizijama, razgovore s brojnim gospodarstvenicima i poduzetnicima objavio je u istoimenoj knjizi. Ona tako sadrži razgovore s 24 direktora vlasnika ili predstavnika tvrtki iz različitih djelatnosti i različitih dijelova Republike Hrvatske obavljene u prvoj polovici prošle godine.

Prema mišljenju brojnih stručnjaka za gospodarska pitanja knjiga je dobra, razumljiva, a u doba recesiji iz koje brojni ne vide izlaz pruža optimizam u hrvatsko gospodarstvo. S područja Virovitičko-podravske županije objavljeni su razgovori s Nikolom Nemčevićem, predsjednikom Uprave Spider Grupe i Ivanom Slamićem, direktorom virovitičkog Tvina.
O knjizi i autoru uvodno je govorila prof. Višnja Romaj, ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice, a zatim su se skupu obratili predsjednik HGK – Županijske komore Virovitica Ivan Slamić i sam autor Darko Buković.
Buković je, među ostalim, kazao da iznimno cijeni poduzetnike i   njihov rad zahvaljujući kojemu postoje radna mjesta, napredak na lokalnoj i nacionalnoj razini. Istaknuo je da je druga sezona emisije više posvećena posebnostima virovitičko-podravskog kraja, pa su od 22 razgovora njih 60 posto vezani upravo za naš kraj. Svi sudionici promocije na kraju su knjigu dobili na poklon. (www.icv.hr;

Skip to content