Promjena radog vremena ugostiteljskih objekata u gradu Virovitici

U Virovitici vikendom fast-food objekti rade do 5:00 sati, a  restorani i barovi do 1:00 sat.

Od 11. listopada stupa na snagu nova Odluka o radnom vremenu ugostiteljskih objekata, koja se mijenja radno vrijeme u dane sa petka na subotu, sa subote na nedjelju, te uoči i na dane blagdana, i to za „Objekte jednostavnih usluga“ i objekata iz skupine „Restorani“ i „Barovi“ .

Radno vrijeme „Objekata jednostavnih usluga“ odnosno objekata brze hrane tzv. fast-food objekata produžuje se vikendom do 5:00 sati.

Radno vrijeme objekata iz skupine “Restorani“ i „Barovi“ vikendom će biti jedinstveno tijekom cijele godine i trajat će do 1:00 sat.

Odluku o izmjeni radnog vremena inicirali su naši sugrađani u oba slučaja. Produženje  radnog vremena objekata brze hrane napravljena je na inicijativu naših mladih sugrađana i gostiju koji u dane vikenda u noćnim satima posjećuju Viroviticu i virovitičke noćne klubove, a skraćivanje ljetnog radnog vremena za „Barove“ u jedinstveno radno vrijeme vikendom, tijekom cijele godine, do 1:00 sat,  na inicijativu građana zbog čestog remećenja javnog reda i njihovog noćnog mira. 

 

Skip to content