Projektni tim obnove Dvorca Pejačević i Gradskog parka: Virovitica ove godine dobiva jedinstvenu fontanu sa svjetlosnim i glazbenim efektima

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Projektni tim Integriranog razvojnog programa „5 do 12 za Dvorac“, odnosno projekta obnove Dvorca Pejačević i Gradskog parka održao je redovni sastanak na kojem se govorilo o odrađenim i planiranim aktivnostima.

Ovih dana završio je postupak javne nabave za fontanu koja će se nalaziti u Gradskom parku te je potpisan ugovor s izvođačem o isporuci opreme vrijedan 3.431.271,40 kuna. Prema riječima voditeljice projekta Đurđice Aragović, fontana će biti pozamašnih dimenzija – 30 x 10 metara, a osim svjetlosnih imat će i mogućnost glazbenih efekata te će se na njoj, odnosno na tzv. vodenom zidu, moći gledati i – filmovi. Predviđeno je da fontana bude do 31. srpnja ove godine u funkciji.

Osim toga, pri kraju je i izrada muzeološke i muzeografske koncepcije i projekta opremanja, nakon čega će uslijediti postupak javne nabave za opremanje.
Uz navedeno, redovno se održavaju i sastanci vezani uz brend strategiju, odnosno promociju sadržaja koje će ovo zdanje u središtu grada nuditi turistima i posjetiteljima. (virovitica.hr; foto: Martina Bašić)

Skip to content