Projekt ”Kreativna radionica u Dnevnom boravku Virovitica”

Temeljem natječaja kojeg je raspisalo Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Grad Virovitica potpisat će Ugovor o suradnji sa navedenim Ministarstvom za provedbu Projekta ”Kreativne radionice u Dnevnom boravku Virovitica” koji će se provoditi u razdoblju od 01. studenog do 31. prosinca 2008. godine.Temeljem natječaja kojeg je raspisalo Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Grad Virovitica potpisat će Ugovor o suradnji sa navedenim Ministarstvom za provedbu Projekta ”Kreativne radionice u Dnevnom boravku Virovitica” koji će se provoditi u razdoblju od 01. studenog do 31. prosinca 2008. godine.

Aktivnosti predviđene u ovom projektu odnose se na provođenje tematskih, kreativnih radionica u koje su uključeni korisnici Dnevnog boravka u Virovitici. Od 219 korisnika, 10 njih već imaju iskustva u takvim radionicama i bit će odabrani kao volonteri čiji će zadatak biti da ostalim korisnicima prenesu svoje znanje i rade sa njima kako bi uspješno mogli savladati potrebne tehnike.
Teme kreativnih radionica između ostalog će biti oslikavanje svilenih marama, salvetna tehnika i izrada čestitki.

U svrhu provedbe ovog Projekta Ministarstvo će osigurati financijska sredstva u ukupnom iznosu od 21.655,00 kuna za naknade troškova volontiranja, naknade za izvedbu volonterskih aktivnosti i honorar voditelja.

Skip to content