Projekt Dječjeg vrtića Cvrčak među 11 najboljih u Hrvatskoj

cvrcakTijekom mjeseca svibnja održavale su se Županijske smotre projekata iz područja Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja  za ljudska prava  i demokratsko građanstvo a u organizaciji Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i Agencije za odgoj i obrazovanje . Na njima su vrtići predstavili svoje najbolje projekte, a prosudbena komisija koju su činile renomirane sveučilišne profesorice, više pedagoške savjetnice i pedagozi praktičari s područja regija odabrale su najbolje projekte.

Birali su se projekti koji će biti predstavljeni putem ppt prezentacije ili putem postera. Od ukupno 130 prijavljenih projekata odabrano je 11 projekata u kategoriji ppt prezentacije i 15 projekata koji će se predstaviti putem postera.

Projekt  Tima za promicanje kulture boravka na zraku Dječjeg vrtića „Cvrčak „ Virovitica pod naslovom „Vanjski prostor kao važan dio kvalitetnog konteksta za razvoj djece“ bio je jedan od tih 11 projekata koje su u ponedjeljak, 20. svibnja u Zagrebu u prostorima MZOS predstavljeni na Državnoj smotri putem prezentacije. Projekt su prezentirale odgojiteljice Marina Per i Irena Gros. Državna smotra nije bila natjecateljskog karaktera, tj izloženi projekti se nisu više rangirali, ali projekt  „Cvrčka“ bio je pohvaljen od prosudbene komisije i izazvao je zanimanje prisutnih

Skip to content