Projekt “Biti bolji – Be better“ uspješno prezentiran u Tehničkoj školi Virovitica.

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

kucanProjekt “Biti bolji – Be better”, 01.10.2013. godine vrlo uspješno je prezentiran u Tehničkoj školi Virovitica. Projekt je usmjeren na mlade i poduzetništvo sa željom da se mladi ljudi uključe u kreiranje sadržaja, dobiju osnovna znanja o poduzetništvu i postanu čitatelji našeg časopisa.
Na prezentaciji je bilo prisutno pedesetak učenika IV razreda iz četiri usmjerenja: drvodjeljski tehničar, računalni tehničar u strojarstvu, elektrotehničar i šumarski tehničar, koji nisu krili svoje zanimanje za naš projekt.
Putem anketnog obrasca, 34 učenika je izrazilo želju uključiti se u neke od predloženih aktivnosti.
U prezentiranju projekta podržao nas je ravnatelj Tehničke škole, gospodin Ivan Kučan te koordinator u realizaciji projekta, prof. Josip Filipović.
Posebnu podršku u ovom projektu smo dobili od Grada Virovitice, gradonačelnika Ivice Kirina, pročelnika Odjela za gospodarstvo Matije Mustača te pročelnika Odjela za društvene djelatnosti Alena Bjelice koji je bio nazočan predstavljanju i pozdravio prisutne u ime Grada Virovitice na predstavljanju ovog projekta. Na vrlo zanimljiv način, projekt pod skraćenim nazivom BB prezentirao je glavni urednik časopisa Poduzetnik, gospodin Vladimir Mihajlović koji je na kraju bio nagrađen gromoglasnim pljeskom svih prisutnih.

(www.poduzetnik.com.hr

Skip to content