Programski paketi za jedinice lokalne samouprave predstavljeni u HGK – ŽK Virovitica

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U HGK – Županijskoj komori Virovitica, predstavnici tvrtke Infoprojekt d.o.o. iz Rijeke, prezentirali su specijalizirane informatičke programe za jedinice lokalne samouprave.

Programi za jedinice lokalne samouprave su međusobno povezani, čime se postiže veća efikasnost, te se eliminiraju situacije dvostrukog unosa istih podataka i potrebe usklađivanja. Za rješenja registra nekretnin i druga rješenja, moguće je unijeti postojeće podatke iz raznih izvora, što omogućuje brzi početak korištenja aplikacije.

Na prezentaciji je, osim tema iz područja računovodstva i proračuna, plaća i kadrovske evidencije, komunalnog informacijskog sustava, poreza, socijalnog programa i pisarničkog poslovanja bilo predstavljeno rješenje za vođenje poslovanja lokalne riznice te mogućnosti i preduvjeti za uvođenje takvih sustava.
Rješenje lokalne riznice omogućava transparentan nadzor i upravljanje sredstvima jedinice samouprave dok proračunski korisnici nadalje mogu voditi svoje poslovanje.

Prezentaciji su prisustvovali predstavnici jedinica lokalne samouprave s područja Virovitičko-podravske i Koprivničko-križevačke županije.

Skip to content