Proglašeni najbolji sportaši grada Virovitice za 2014. godinu

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U bivšem restoranu Doma Hrvatske vojske održana je već tradicionalna, devetnaesta po redu svečanost proglašenja najboljih sportaša Virovitice u 2014. godini. U dvanaest kategorija sportske udruge su nominirale sveukupno 32 sportaša i sportskih kolektiva, a kao i prošlih godina Izvršni odbor Športske zajednice grada Virovitice izabrao je najbolje temeljem posebnog Pravilnika i bodovanja o izboru najboljih. U kadetskoj konkurenciji najbolji su Sara Malčec(KK Virovitica), Luka Moslavac(RK Viro Virovitica), ŽRK TVIN Virovitica i NK Virovitica.

U juniorskoj konkurenciji trofeje su primili Gabrijela Grgić(SD Virovitica 1861), Maks Luka Šenjug(KK Virovitica), ženska ekipa SD Virovitica 1861 i muška momčad SK HVIDR-a Virovitica 92. Prošle godine u seniorskoj konkurenciji najbolji su bili Margareta Krušelj(ŽRK TVIN Virovitica), Marin Ferenčević(KK Virovitica 1234), dok je najbolja ekipa ŽRK TVIN Virovitica, a momčad AMKK Cobra. Istodobno su prigodne nagrade za zapažene rezultate u mlađim uzrastima primili ŽRK TVIN Virovitica, RK Viro Virovitica i KK Virovitica, dok je zahvalnica za doprinos u razvoju paraolimpijskog sporta dodijeljena Streljačkom klubu za djecu s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom Virovitica 2012.

Na prošlogodišnjim uspjesima sportašima su čestitali i trofeje uručili gradonačelnik Virovitice, Ivica Kirin, zamjenica gradonačelnika Željka Grahovac, pročelnik za društvene djelatnosti Alen Bjelica i predsjednik Športske zajednice grada Virovitice, Ivan Duvnjak, dok se je u ime svih nagrađenih zahvalio Marin Ferenčević.(www.icv.hr,

FOTOGALERIJA ICV

Skip to content