Produženo radno vrijeme ugostiteljskih objekata u vrijeme božićno-novogodišnjih blagdana

6am
Ilustracija

Na sjednici Kolegija gradonačelnika razmotreno je produženje radnog vremena ugostiteljskih objekata na području grada Virovitice u dane božićnih i novogodišnjih blagdana. Na zahtjev ugostitelja i ove godine planira se produžiti radno vrijeme ugostiteljskih objekata i to sa 24. na 25. prosinca i sa 25. na 26. prosinca 2011. godine, te sa 30. na 31. prosinac 2011., i sa 31. prosinca na 1. siječanja 2012. godine kada radno vrijeme ugostiteljskih objekata može trajati do 6.00 sati.
Isto tako treba naglasiti da izvor glazbe na otvorenim i zatvorenim terasama ne smije biti nakon 24 sata kako bi se izbjeglo remećenje noćnog mira za građane koji stanuju u neposrednoj blizini ugostiteljskih objekata.
Tom prilikom gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin pozvao je sve ugostitelje koji žele produžiti radno vrijeme u navedene dane da na vrijeme podnesu zahtjev u Upravni odjel za gospodarstvo i razvoj Grada Virovitice, Trg kralja Tomislava 6, kako bi im se pravovremeno moglo izdati rješenje o produžetku radnog vremena.

Skip to content