Produženje radnog vremena ugostiteljskih objekata u novogodišnjoj noći

5amNa temelju zahtjeva ugostitelja, Gradonačelnik je donio Odluku po produženju radnog vremena ugostiteljskih objekata na području Grada Virovitice za novogodišnje blagdane. Radno vrijeme ugostiteljskih objekata produžuje se u novogodišnjoj noći, odnosno sa 31. prosinca 2012. na 1. siječanj 2013.godine, do 5.00 sati, uz uvjet da ne smije biti izvora glazbe na otvorenim i zatvorenim terasama nakon 24.00 sata.

Za vrijeme božićnih blagdana, radno vrijeme produženo je uoči i na dan blagdana (sa 24. na 25. prosinac i sa 25. na 26. prosinac) do 1.00 sat, temeljem već poznate Odluke o  radnom vremenu ugostiteljskih objekata na području Grada Virovitice.

Upravni odjel za gospodarstvo i razvoj izdat će rješenje o produženju radnog vremena u dane novogodišnjih blagdana za svaki pojedini ugostiteljski objekt, na temelju zahtjeva ugostitelja.

Stoga se pozivaju vlasnici ugostiteljskih objekata iz skupine „Restorani“ i „Barovi“ koji planiraju organiziranje dočeka Nove godine da pravovremeno zatraže produženje radnog vremena.

ZAHTJEV ZA PRODUŽENJE RADNOG VREMENA

Skip to content