Prodajna izložba učeničkih radova učenika Osnovne škole Virovitica

Ispod gradskog sata danas je u jutarnjim satima održana prodajna izložba učeničkih radova Učeničke zadruge ”Mali Mikeši” Osnovne škole Virovitica. Radove su izradili sami učenici uz pratnju svojih defektologa, a sav prihod je namijenjen za kupovinu sredstava za izradu novih radova.
Ispod gradskog sata danas je u jutarnjim satima održana prodajna izložba učeničkih radova Učeničke zadruge ”Mali Mikeši” Osnovne škole Virovitica.
Radove su izradili sami učenici uz pratnju svojih defektologa, a sav prihod je namijenjen za kupovinu sredstava za izradu novih radova.
Tom prigodom djeca koja su sudjelovala u izlaganju i prodaji radova zajedno sa svojim nastavnicama posjetila su i Gradsku upravu gdje ih je primio i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, te se upoznao sa činjenicom da su svi radovi izrađeni sa prigodnim motivima iz našeg kraja.
Do kraja godine učenici Osnovne škole Virovitica održat će još dvije izložbe Ispod sata i to 17. i 22. prosinca, pa su pozvali sve svoje sugrađane da im svojom kupovinom pomognu da i dalje nastave sa izradom istih.

Skip to content