Privremena regulacija prometa

U subotu, 16. kolovoza, od 7 do 2 sata iza ponoći bit će zatvorenaRusanova ulica od križanja s državnom cestom D2 do ulaza naparkiralište na Trgu fra Bonifacija Gerbera, a od 15 do 2 sata izaponoći državna cesta D2 od križanja s Ulicom Matije Gupca na zapadu dokrižanja s Ulicom Antuna Mihanovića na istoka (istovremeno i državnacesta D5 od istog križanja na zapadu do križanja s Teslinom ulicom) iŠenoina ulica.U subotu, 16. kolovoza, od 7 do 2 sata iza ponoći bit će zatvorena Rusanova ulica od križanja s državnom cestom D2 do ulaza na parkiralište na Trgu fra Bonifacija Gerbera, a od 15 do 2 sata iza ponoći državna cesta D2 od križanja s Ulicom Matije Gupca na zapadu do križanja s Ulicom Antuna Mihanovića na istoka (istovremeno i državna cesta D5 od istog križanja na zapadu do križanja s Teslinom ulicom) i Šenoina ulica.

U nedjelju, 17. kolovoza, od 16 do 2 sata iza ponoći za sav promet bit će zatvorena državna cesta D2 od križanja s Ulicom Matije Gupca na zapadu do križanja s Ulicom Antuna Mihanovića na istoku (istovremeno i državna cesta Đ5 od istog križanja na zapadu do križanja s Ulicom Nikole Tesle) i Ulica

Augusta Šenoe.

U ponedjeljak, 18. kolovoza, od 16 do 2 sata iza ponoći za promet će biti zatvorena Rusanova ulica od križanja s D2 do križanja s Bečkom ulicom te D2 od križanja s Ulicom Matije Gupca na zapadu do križanja s Mihahovićevom ulicom na istoku (istovremeno i D5 od istog križanja na zapadu do križanja s Teslinom ulicom) i Ulica A Šenoe. (icv)

Skip to content