Pripreme za Viroexpo teku prema planu

IMG_1812U sali za sastanke Virovitičko-podravske županije održan je sastanak Odbora za pripremu i održavanje 19. sajamske manifestacije Viroexpo. Predsjednik organizacijskog odbora župan Tomislav Tolušić istaknuo je kako sve pripreme napreduju prema planu. Započelo je opremanje sajamskog prostora, a prijave za izlaganje na sajmu pristižu svakodnevno. I ove godine u sklopu sajma Viroexpo birat će se najuređeniji štand, a posjetitelje i izlagače zabavljat će sajamski tamburaši.

19. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo održava se od 24. do 26. siječnja 2014. na sajamskom prostoru Viroexpo u Vukovarskoj 13 u Virovitici. Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Kraljevina Nizozemska. U sklopu sajma biti će održana brojna stručna predavanja te bogat kulturno-umjetnički program.

Na službenoj internetskoj stranici sajma (www.viroexpo.hr) može se preuzeti ili „on-line“ ispuniti prijavnica za sudjelovanje na Viroexpo-u 2014. Pokrovitelji 19. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede su Ministarstvo gospodarstva, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma i Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitčko-podravske županije i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije. Tehnički realizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o.. (www.vpz.hr)

Program Gospodarskog foruma pogledajte OVDJE.

Program predavanja možete pogledati OVDJE.

Program plus (kulturno-zabavni program) pogledajte OVDJE.

U rubrici FOTOGALERIJA ili OVDJE možete pogledati kako je bilo na prošlom sajmu Viroexpo 2013. (vpz.hr)

 

Skip to content