Pripreme za održavanje Kupa kadeta Hrvatskog športskog ribolovnog saveza

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Jučer je u prostorijama Razvojne agencije Sjever održan sastanak na kojem su uz domaćine, predstavnike Grada Virovitice sudjelovali i predsjednik Hrvatskog športskog ribolovnog saveza Vladimir Sever, te predstavnici Saveza športskih ribolovnih udruga Virovitičko-podravske županije i Zajednica športsko ribolovnih udruga Virovitica, kao i predstavnici ŠRD Šaran 2008, ŠRU Ođenica i ŠRK Virovitica.Jučer je u prostorijama Razvojne agencije Sjever održan sastanak na kojem su uz domaćine, predstavnike Grada Virovitice sudjelovali i predsjednik Hrvatskog športskog ribolovnog saveza Vladimir Sever, te predstavnici Saveza športskih ribolovnih udruga Virovitičko-podravske županije i Zajednica športsko ribolovnih udruga Virovitica, kao i predstavnici ŠRD Šaran 2008, ŠRU Ođenica i ŠRK Virovitica. Razlog sazivanja sastanka je održavanje Kupa kadeta Hrvatskog športskog ribolovnog saveza za djevojčice i dječake do 14 godina koji će se održati na vodama u Budakovcu i Neteči u organizaciji Županijskog ribolovnog saveza. Na Kupu se očekuje sudjelovanje oko 60 ekipa, tj. sa službenim osobama preko 300 sudionika.

Prilikom organizacije spomenutog Kupa došlo je do određenih problema vezanih uz činjenicu da četiri zajednice športsko-ribolovnih udruga nisu članice Županijskog Športsko-ribolovnog saveza.

Kako nas je izvijestio pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i razvoj Grada Virovitice Boris Horvat razlog toga što zajednice nisu članovi su isključivo statutarne prirode, pa je dogovoren sastanak na kojem će sudjelovati sve četiri zajednice športsko ribolovnih udruga i predstavnici Županijskog športskog ribolovnog saveza, te u nazočnosti Tihomira Majstorovića iz Zajednice športskih udruga Grada Virovitice poraditi na izmjenama Statuta ŽŠRS-a, te samim tim i o ulasku Športsko ribolovnih zajednica kao takvih organizacija u ŽŠRS. Važno je napomenuti i to da ŠRU Ođenica nije član ŽŠRS, pa bi se kvalitetnim rješenjem i dogovorom mogao riješiti i ovaj problem zaključio je na kraju pročelnik Horvat.

Skip to content