Primaju se prijave za sudjelovanje na 16. Međunarodnom sajmu Viroexpo 2011

Na službenoj Internet stranici 16. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2011 (www.viroexpo.hr) može se preuzeti te „on line” ispuniti prijavnica za…1 1290604976Na službenoj Internet stranici 16. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2011 (www.viroexpo.hr) može se preuzeti te „on line” ispuniti prijavnica za sudjelovanje na Viroexpo-u 2011. koji će se od 21. do 23. siječnja iduće godine održavati u Virovitici. Sajam će se održati uz generalno pokroviteljstvo Vlade Republike Hrvatske, te pokroviteljstvo Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva i Hrvatske turističke zajednice. Zemlja partner sajma je Republika Makedonija. Tehnički organizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o. iz Virovitice.
Podsjećamo, na Viroexpu 2010 koji je održan uz generalno pokroviteljstvo Vlade Republike Hrvatske, pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja te Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva, na 22.000 četvorna metra (7.000 zatvorenog i 15.000 četvorna metra otvorenog izlagačkog prostora) predstavilo se ukupno 644 izlagača iz 18 zemalja (stranih izlagača na prošlogodišnjem sajmu bilo je sedamdeset i sedam).
Organizatori sajma su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije.

Skip to content