Prijedlog za nove doktore medicine koji utvrđuju nastup smrti

Na 47. sjednici Kolegija gradonačelnika razmotren je prijedlog za razrješenje Vesne Savić dr.med.spec.hitne med. sa dužnosti doktora medicine koji utvrđuje nastup smrti, vrijeme i uzrok smrti osoba umrlih izvan zdravstvene ustanove za područje grada Virovitice.
Na dužnost zdravstvenog djelatnika koji utvrđuje nastup smrti, vrijeme i uzrok smrti osoba umrlih izvan zdravstvene ustanove za područje grada Virovitice predlaže se imenovanje:
– Marija Abalić, dr. med.
– Dino Pavoković, dr. med.
– Ivana Grgurić med. sestra
– Anica Car Marković, zdravstveni djelatnik
– Ivana Vargović, zdravstveni djelatnik
– Nino Tratnjak, zdravstveni djelatnik
– Ivana Kepka, zdravstveni djelatnik.
S obzirom na nedostatan broj doktora medicine odnosno zdravstvenih radnika koji utvrđuju nastup smrti, vrijeme i uzrok smrti osoba umrlih izvan zdravstvene ustanove za područje grada Virovitice, upućen je zahtjev Domu zdravlja Virovitičko-podravske županije, Općoj bolnici Virovitica i Zavodu za javno zdravstvo Virovitičko-podravske županije „Sveti Rok“ da dostave prijedlog za imenovanje osobe koja bi obavljala poslove mrtvozornika.
Prijedlog za imenovanje mrtvozornika dostavili su: Opća bolnica Virovitica koja je predložila pet osoba, te Ivana Grgurić med. sestra i Dino Pavoković dr.med. osobno,
Utvrđivanjem navedenog prijedloga, na području Grada Virovitice biti će ukupno jedanaest doktora medicine i drugih zdravstvenih djelatnika koji će utvrđivati nastup smrti, vrijeme i uzrok smrti osoba umrlih izvan zdravstvene ustanove na području Grada Virovitice.

Skip to content