Prijedlog za nove doktore medicine koji utvrđuju nastup smrti

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Na 47. sjednici Kolegija gradonačelnika razmotren je prijedlog za razrješenje Vesne Savić dr.med.spec.hitne med. sa dužnosti doktora medicine koji utvrđuje nastup smrti, vrijeme i uzrok smrti osoba umrlih izvan zdravstvene ustanove za područje grada Virovitice.
Na dužnost zdravstvenog djelatnika koji utvrđuje nastup smrti, vrijeme i uzrok smrti osoba umrlih izvan zdravstvene ustanove za područje grada Virovitice predlaže se imenovanje:
– Marija Abalić, dr. med.
– Dino Pavoković, dr. med.
– Ivana Grgurić med. sestra
– Anica Car Marković, zdravstveni djelatnik
– Ivana Vargović, zdravstveni djelatnik
– Nino Tratnjak, zdravstveni djelatnik
– Ivana Kepka, zdravstveni djelatnik.
S obzirom na nedostatan broj doktora medicine odnosno zdravstvenih radnika koji utvrđuju nastup smrti, vrijeme i uzrok smrti osoba umrlih izvan zdravstvene ustanove za područje grada Virovitice, upućen je zahtjev Domu zdravlja Virovitičko-podravske županije, Općoj bolnici Virovitica i Zavodu za javno zdravstvo Virovitičko-podravske županije „Sveti Rok“ da dostave prijedlog za imenovanje osobe koja bi obavljala poslove mrtvozornika.
Prijedlog za imenovanje mrtvozornika dostavili su: Opća bolnica Virovitica koja je predložila pet osoba, te Ivana Grgurić med. sestra i Dino Pavoković dr.med. osobno,
Utvrđivanjem navedenog prijedloga, na području Grada Virovitice biti će ukupno jedanaest doktora medicine i drugih zdravstvenih djelatnika koji će utvrđivati nastup smrti, vrijeme i uzrok smrti osoba umrlih izvan zdravstvene ustanove na području Grada Virovitice.

Skip to content