Prijavljeno 14 projekata na natječaje HEP-a i Croatia osiguranja

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Gradske udruge i ustanove u suradnji sa Razvojnom agencijom Sjever – DAN d.o.o. prijavile su 14 projekata na otvorene natječaje za donacije objavljene od strane HEP-a d.d. i Croatia osiguranja d.d. Projekti su prijavljeni…Gradske udruge i ustanove u suradnji sa Razvojnom agencijom Sjever – DAN d.o.o. prijavile su 14 projekata na otvorene natječaje za donacije objavljene od strane HEP-a d.d. i Croatia osiguranja d.d.
Projekti su prijavljeni na područja vezana za umjetnost i kulturnu baštinu, mlade, znanost i obrazovanje. Najveći iznos donacije po projektu iznosi 60.000,00 kuna na natječaju HEP-a , a na natječaju Croatia osiguranja d.d. 50.000,00 kuna.

Udruge koje su sudjelovale na natječaju su: Udruga udovica poginulih branitelja Virovitica, Gradska glazba, Udruga za promicanje hrvatske tradicijske glazbe Prim, Plivački klub Virovitica te ustanove Dječji vrtić Cvrčak Virovitica, Osnovna škola Vladimir Nazor, Kazalište Virovitica, Gradska Knjižnica Virovitica, OŠ Ivane Brlić-Mažuranić i Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica.
Ukupna vrijednost prijavljenih projekata iznosi 655.073,38 kuna, a rezultati natječaja očekuju se u roku od 60 dana.

Skip to content