Prijateljski grad Traunreut donirao 2.169 kuna i 7 eura za Pučku kuhinju GDCK-a Virovitica – ove godine prikupljeno najviše do sada

I ove godine na međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2018. predstavio se njemački grad Traunreut s kojim Grad Virovitica surađuje više od pedeset godina, posljednjih dvadeset i službeno na osnovu potpisane povelje o prijateljstvu. Netom prije službenog otvorenja sajma u petak, 23. veljače, zamjenik gradonačelnika Virovitice Damir Marenić otvorio je prigodnu prodaju piva, a sredstva su se, kao i prijašnjih godina prikupljala za Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica, odnosno za korisnike Pučke kuhinje. U dva dana prikupljeno je ukupno 2.169,15 kuna i 7 eura, što je najviše do sada, a iskoristit će se za blagdanski obrok za korisnike Pučke kuhinje za Uskrs.
Predstavnicima Grada Traunreuta za osobni doprinos u prikupljanju humanitarne pomoći za rad Pučke kuhinje zahvalila je ravnateljica GDCK-a Virovitica Željka Grahovac. (virovitica.hr)

Skip to content