Prema ocjenama portala najdoktor.com, Virovitičanin Hrvoje Brijačak i ove je godine jedan je od najboljih liječnika u Hrvatskoj

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Portal najdoktor.com i ove je godine objavio popis najboljih liječnika u Hrvatskoj, vodeći se iskustvima pacijenata. Na popisu se našlo i nama jedno poznato ime. Naime, Hrvoje Brijačak, spec. ginekologije i porodiljstva, koji radi u Općoj bolnici Varaždin, a prije toga je dugi niz godina radio u Općoj bolnici Virovitica i u 2020. je jedan od najboljih liječnika u Hrvatskoj.

Kriteriji po kojima je portal birao najbolje doktorice i doktore u 2020. godini su:

a) ukupan broj komentara; b) odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i c) kvaliteta samih komentara. (neargumentirani komentari se nisu uzimali u obzir).

Također, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir zato što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata, navode na portalu. Čitav popis najboljih doktora pogledajte OVDJE. (https://najdoktor.com, Fotografija: regionalni.com)

Skip to content