Predstavom “Living art: Tko te ne zna, skupo bi te platio” započinje 20. Virovitičko kazališno ljeto

Kazalište Virovitica, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija RH, Virovitičko-podravske županije i Grada Virovitice, te supokroviteljstvom Turističke zajednice grada Virovitice, za publiku je pripremilo 20. Virovitičko kazališno ljeto.

Već u utorak, 4. srpnja u 18 sati, na rasporedu je predstava “Living art: Tko te ne zna, skupo bi te platio” Dramske skupine ArtLab iz OŠ Ivana Gorana Kovačića Gornje Bazje. Autorica teksta i voditeljica dramske skupine je Andreja Galović, a ovom predstavom učenici su sudjelovali na državnoj Smotri LiDraNo 2023.

U četvrtak, 6. srpnja u 20 sati, na rasporedu je predstava “Čudo” Kazališta Moruzgva. U petak, 7. srpnja u 20 sati, odigrat će se predstava “Ne daj se, Njofra” Kazališta Slijepih i slabovidnih Novi život. U subotu, 8. srpnja u 20 sati, na rasporedu je i posljednja predstava u sklopu 20. Virovitičkog kazališnog ljeta pod nazivom “Art” Hrvatskog narodnog kazališta Varaždin.

-Sutra nam započinje 20. Virovitičko kazališno ljeto predstavom Tko te ne zna, skupo bi te platio. Predstave će se odigrati u Kazalištu Virovitica te je ulaz za sve besplatan. Svi su dobrodošli i nadam se da će se lijepo provesti – rekao je Tomislav Pintarić, ravnatelj Kazališta Virovitica.

Sve detalje o predstavama možete pogledati OVDJE.

(www.icv.hr, ib)

20. Viroviticko kazalisno ljeto

Skip to content