Predstavnici gospodarskog izaslanstva iz Crne Gore posjetili LAG „Virovitički prsten“

lag cgVirovitičko-podravsku županiju i Grad Viroviticu posjetili su predstavnici gospodarskog izaslanstva iz Crne Gore: Ratko Bataković, tajnik za poljoprivredu i ruralni razvoj Grada Nikšića, Jelena Žižić, direktorica i Radovan Bogdanović iz tvrtke Herbal Montenegro. Cilj njihovog posjeta bilo je ostvarenje što bolje poslovne suradnje, gospodarskog razvitka te potencijalnih mogućnosti ulaganja između Republike Hrvatske i Crne gore.

Nakon što ih je primio Tomislav Tolušić, župan Virovitičko-podravske županije sa suradnicima, predstavnici Crne Gore posjetili  su poduzeća koja proizvode ljekovito bilje, Spider grupu iz Pitomača – Biofarmu (Đolta), Poison city u Otrovancu, Dam u Lozanu, Proxima herbs u Gradini te Poduzetnički inkubator VPŽ i Hrvatsku gospodarsku komoru-Županijsku komoru Virovitica.

Posjet Virovitičko-podravskoj županiji završio je obilaskom prostorija ureda Lokalne akcijske grupe „Virovitički prsten“ (LAG „VIP“). Predstavnice LAG-a, Sanja Nađaković i Aleksandra Gjogj predstavile su rad i aktivnosti LAG-a te planove za budućnost.

Skip to content